Da ugen har været lidt hæktisk for mig, bagte min mor bundene til kagen for mig. Bundene er almindelig lagkagebunde og cremen er appelsin fromage efter fr. Jensens kogebog, brugte dog citronfromage opskriften, da jeg syntes det er for meget fløde i den rigtig appelsinfromage opskrift.
Nu til lidt billeder at processen
Ingredienserne til fromagen
Klar til sammenlægning af kagen
Ingredienserne til italiensk marengssmørcreme til at smøre kagen op med inde den er skal fondant på, første gang jeg prøve at bruge det, og der virker.
Opsmurt kage
3 små kyller, der skal pynte kagen
Pålægning af fondant
Teksten på kante af kagen i gul og grøn fondant
Toppen af kagen med kyller, lamse og fine blomster. Er rigtig godt tilfreds med resultatet.
Hvor er den bare fin! :)
SvarSletJa det blev rigtig god, men der er så nok også 5-6 timers arbejde i den mindst. Alle det lille får tog næsten 2 timer at lave med alle de kugler der skulle trilles. Det er jo første gang jeg kaster mig ud i at modellere figurer til kager, så syntes da resultatet er meget vellykket
Slet